Layout

Cpanel

Тиждень фізичної культури і спорту

   З 05 по 10 вересня в ліцеї проходив тиждень фізичної культури і спорту.

   Розпочався він із челенджу  «Найкраща руханка».  Вчителі фізичної культури  Горнійчук Л.В., Вітерук М.О., Биць В.І., Голинська Г.М. «кидали виклик» один одному та залучили усіх ліцеїстів до активності.

    Серед паралелей 6-11 класів відбулись дружні зустрічі з футболу.

   9 вересня, за ініціативи вчителя Горнійчука Л.В., учні 5-6 класів зустрілись із тренером спортивної школи Лапхан В.О., яка провела майстер-клас із волейболу, поділившись усіма тонкощами та секретами гри.

   Під керівництвом Биця В.І. були проведені змагання із загальної фізичної підготовки між учнями 10 та 11 класів. За підсумками змагань місця розділились наступним чином:

10 класи:

І місце – Свінтозельський Владислав

ІІ місце – Черкасенко Сергій

ІІІ місце – Юхимчук Володимир

11класи:

І місце – Галушка Назар

ІІ місце – Грабчак Павло

ІІІ місце – Юр’єв Євген

   Цікаво пройшла вікторина «Історія Олімпійських ігор». Дізнатися про створення Олімпійських ігор, види спорту та перших учасників Олімпіади учні могли, зчитавши QR-коди, розміщені у різних приміщеннях ліцею. Згодом учні 7 класів мали нагоду продемонструвати свої знання у ході тематичної вікторини під керівництвом Горнійчука Л.В.

У рамках міських заходів, присвячених Дню фізичної культури та спорту, відбулись змагання із легкої атлетики за участі учнівської молоді. За підсумками забігу на дистанції 800 м. серед дівчат перемогу здобула учениця 8-Б класу – Музичук Ангеліна.

   Вітаємо усіх переможців та учасників тижня фізичної культури та спорту! Ви довели, що «в здоровому тілі - здоровий дух». Бажаємо нових перемог та звершень!

Прапор україни

Актуально

Цікава інформація

Календар подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання