Layout

Cpanel

День Європи - 2020

   Відповідно до Указу Президента України, починаючи з 2003 року, в Україні відзначається День Європи.

   Цьогоріч ми відзначаємо цей день по-особливому. Уся Європа, як і увесь світ, на карантині і об'єднані у боротьбі з пандемією. Проте, за допомогою сучасних комунікаційних технологій ми можемо відвідати будь-який куточок Європи, щоб ближче познайомитися з історією, традиціями та культурою європейських країн.

   У рамках відзначення Дня Європи учні гімназії мають можливість відвідати віртуальні екскурсії  "Найкращі музеї Європи", перейшовши за наступними посиланнями: https://artsandculture.google.com/partner/van-gogh-museum?hl=en,

https://artsandculture.google.com/partner/musee-dorsay-paris?hl=en

https://artsandculture.google.com/entity/pergamon/m05tcm?hl=en. 

   Також учні можуть долучитись до віртуальної подорожі "Європа нашими очима" 

https://youtu.be/JA6Bj7Gr3ko

    Щоб ближче ознайомитись із  країнами Європи, їх символікою та принципами державного будівництва країн ЄС, усім охочим пропонуємо переглянути фільм "Відкриваємо Євросоюз". Посилання на фільм доступне на телеграм каналі гімназії.  Учні молодших класів можуть долучитись до віртуального квесту "Що я знаю про Європу" на Instagram сторінці гімназії, а старшокласники матимуть змогу взяти участь в онлайн дебатах  "Європейські цінності та стандарти" на телеграм каналі гімназії.

Прапор україни

Актуально

Цікава інформація

Календар подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання