Layout

Cpanel

Гімназійний фестиваль писанки 2021

   Ось уже кілька років поспіль напередодні світлого свята Великодня у гімназії проходить фестиваль писанки.

   Його метою є вивчення і дослідження історії писанки та писанкарства, відтворення й поширення традиційних писанкових орнаментів, створення декоративних писанок з використанням нетрадиційних для писанкарства технік, популяризація писанки і традицій писанкарства.

   До участі у фестивалі цьогоріч долучились усі класні колективи та вчителі гімназії.

   За ініціативи та під керівництвом вчителя трудового навчання Сопронюк С.Є. педагогічний колектив та учні гімназії створили Великоднє дерево із вишиваними писанками.

   Учні 5-А класу (класний керівник Бардецька Г.П.), 5-Б класу (класний керівник Петрук Г.М.), 5-В класу (класний керівник Радимська О.Д.),  6-А класу (класний керівник Боярська Л.П.),  6-Б класу (класний керівник Ульянова Г.О.), 6-Г класу (класний керівник Ковальчук В.В.), 7-А класу (класний керівник Галянтовська О.Б.) виготовили велетенські писанки на яких відтворили автентичні орнаменти різних регіонів України (Рівненщини, Волині, Гуцульщини, Галичини, Поділля, Харківщини, Чернігівщини).

   На фестивалі представлені також писанки, виконані у різних сучасних техніках декору: бісероплетіння, декупажу, художнього розпису, вишивки, квілінгу та ін.

   Творчі доробки учасників фестивалю писанки вчитель образотворчого мистецтва Грановська О.П. та педагог-організатор Лук’янчук Ю.О. об'єднали  у своєрідний арт-простір, який став улюбленою фотозоною для учнів і вчителів у передсвяткові дні.




Прапор україни

Актуально

Цікава інформація

Календар подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання