Layout

Cpanel

Класним керівникам

Батьківські збори

Експрес-інформація 

Найчастіше джерелом емоційних переживань дитини є її стосунки з іншими людьми.

Будувати стосунки з дитиною складно, утім дитина – це віддзеркалення життя всієї родини. Усе починається з поваги, тоді виникає довіра, а звідси – підтримка і взаєморозуміння.

Як важливо для кожного, щоб люди, які поруч із нами, розуміли нас. Розуміли наше слово, жест, міміку, наші погляди. На превеликій жаль, не завжди так виходить у реальному житті. Нам, дорослим людям, некомфортно, якщо нас не чують і не розуміють. А як дітям? Чимало труднощів сімейного виховання безпосередньо пов’язано з невмінням батьків увійти в світ речей і взаємин дитини, у світ дитинства.

У науково-методичних журналах вміщено статті з порадами про те, що треба зробити для того, щоб професія бути батьками була в радість і батькам і дітям:

               -Кулик В.З., Кадров А.О. Чому дитина стає «чужою»: як досягти взаєморозуміння/ В.З. Кулик, А.О. Кадров// Виховна робота в школі. – 2015. - № 3 (124). – С. 45-52.

               -Притула К.В. Важкий вік або випробування для батьків (виступ на батьківських зборах)/ К.В. Притула// Класному керівнику. Усе для роботи. – 2015. - № 3 (75). – С. 49-50.

Прапор україни

Актуально

Цікава інформація

Календар подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання