Layout

Cpanel

Учитель року-2017

  10 лютого 2017 року завершився обласний етап Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2017», який проходив на базі ЗНЗ Костопільського району.

   Шістнадцять педагогів області виборювали звання переможців та лауреатів у чотирьох номінаціях: «Біологія», «Початкова освіта», «Інформатика» та «Музичне мистецтво». Серед них і вчителі нашої гімназії: учитель біології Максимчук М.О. та вчитель інформатики Антонів Т.В.

   Професійно демонстрували вміння реалізувати сучасні підходи в освіті наші педагоги під час проведення конкурсних уроків. Неабиякої фахової майстерності потребують  здібності у процесі знайомства з новими учнями, а також вибір форм та методів співпраці під час уроку. Та все це дозволило зробити нашим учителям ще один крок до вершин педагогічної майстерності та стати лауреатами конкурсу.

  Тож вітаємо переможців! Бажаємо благополуччя, міцного здоров’я, миру та злагоди, душевних сил і терпіння, невичерпної енергії та наснаги у здійсненні творчих намірів! Бо ж відомо – стежка людського щастя на ниві педагогічної праці безкінечна.

Прапор україни

Актуально

Цікава інформація

Календар подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання