Layout

Cpanel

Що очікувати абітурієнтам у 2021

     1. Реєстрація на ЗНО - з 01 лютого до 05 березня 2021 р.
 основна сесія - з 21 травня до 15 червня 2021 р.
 додаткова сесія – з 29 червня до 16 липня 2021 р.

     2. Учасники ЗНО зможуть обирати предмети з переліку: українська мова, українська мова і література, історія України, математика, біологія, хімія, фізика, географія, англійська мова, німецька мова, французька мова, іспанська мова.
     3. Кожен учасник ЗНО матиме змогу скласти тест не більше, як із п’яти предметів.
     4. Результати зовнішнього незалежного оцінювання з чотирьох предметів: української мови, математики, іноземної мови або історії України (період ХХ – початок ХХІ століття) та четвертого предмета (із переліку предметів ЗНО) за вибором учнів (слухачів, студентів) закладів загальної середньої освіти, професійно-технічної освіти та вищої освіти, які завершують здобуття повної загальної середньої освіти у 2021
році зараховуватимуть як результати державної підсумкової атестації (ДПА).
     5. Тестові матеріали для зовнішнього незалежного оцінювання з історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії будуть перекладені мовами нацменшин: кримськотатарською, молдовською, польською, російською, румунською та угорською мовами.
     6. Для участі в конкурсі на навчання у заклади вищої освіти України абітурієнти зможуть подати Сертифікат ЗНО 2018, 2019, 2020 та 2021 років (у різних комбінаціях) (р. VII Умов прийому).
     7. Абітурієнти матимуть право подати до п’яти заяв (на місця державного та регіонального замовлення) (п.1 р.VI Умови прийому).
     8. Обмежено до 30 кількість заяв, які абітурієнти можуть подавати на навчання на контракт.
     9. Єдиний вступний іспит (ЄВІ) з іноземної мови для вступу на магістратуру буде обов’язковим для усіх спеціальностей (р. VII Умови прийому).
     10. Результати ЄВІ будуть дійсними за 2020 та 2021 роки.
Львівський регіональний центр оцінювання якості освіти запрошує майбутніх абітурієнтів відвідати наш сайт www.lv.testportal.gov.ua і скористатись матеріалами для підготовки до ЗНО: програми ЗНО, характеристики сертифікаційних робіт ЗНО 2021 року та пройти онлайн тестування тощо.
Додаткова інформація:
www. testportal.gov.ua – сайт Українського центру оцінювання якості освіти;
www.lv.testportal.gov.ua. – сайт Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти;
0322422660 - гаряча лінія Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти.
Прапор україни

Актуально

Цікава інформація

Календар подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання