Layout

Cpanel

До уваги майбутніх учасників і учасниць ЗНО 2022, їхніх батьків та вчителів!

  Як зареєструватися для участі в ЗНО і в які терміни?  Які обов’язкові предмети ДПА? На що варто звернути увагу під час реєстрації кожній категорії учасників? На ці та інші запитання стосовно ЗНО та ДПА відповідає директор ЦОЯО Валерій Бойко. 

Як і коли оголосять результати ЗНО-2021

   В Україні добігає кінця проведення основної сесії зовнішнього незалежного оцінювання 2021 року. Після проведення тестування розпочинається наступний етап – визначення і оголошення результатів зовнішнього оцінювання.

Детальніше на Osvita.ua

Рекомендації учням щодо проходження ЗНО

   Для того щоб ви могли впевнено впоратися з тестом у напруженій обстановці ЗНО, почніть готуватись до тестування заздалегідь. А як краще впоратися з цим завданням, вам підкаже цей матеріал.

Детальніше на Osvita.ua

Учасників ЗНО повідомили про адреси тестування

   Український центр оцінювання якості освіти оприлюднив адреси проведення зовнішнього незалежного оцінювання для кожного учасника тестування.                                                                                                                                 Детальніше на Osvita.ua

До ЗНО можна готуватися за новим правописом, – Мін’юст

   Випускники, які готуються до проходження ЗНО з української мови, можуть продовжувати вивчати новий Український правопис, що затверджений у 2019 році, та готуватися за ним до цьогорічного тестування.

Детальніше на Osvita.ua

ЗНО-2021: які предмети вибрати та як зареєструватись

   1 лютого розпочинається реєстрація учасників зовнішнього незалежного оцінювання. У 2021 році кожен учасник ЗНО може обрати для проходження тестування не більше п'яти навчальних предметів. Як правильно обрати предмети і зареєструватись для проходження тестування?                                                                              Детальніше на Osvita.ua

ЗНО-2021

   Відповідно до наказу реєстрація осіб для участі у зовнішньому незалежному оцінюванні триватиме з 1 лютого до 5 березня 2021 року. Керівники закладів освіти зможуть зареєструвати учнів (слухачів, студентів) для проходження ДПА у формі ЗНО до 1 березня 2021 року.

Детальніше на testportal.gov.ua

Пробне ЗНО-2021: дати реєстрації та тестування

      Реєстрація для участі у пробному ЗНО-2021 триватиме протягом 05‒19 січня 2021 року. Зареєструватися можна буде на сайтах регіональних центрів оцінювання якості освіти.

Детальніше на testportal.gov.ua

Яку кількість предметів можна обирати для проходження ЗНО?

   У 2021 році кожен учасник зовнішнього оцінювання може обрати для проходження тестування не більше ніж п'ять навчальних предметів.

Детальніше на Osvita.ua

Що очікувати абітурієнтам у 2021

     1. Реєстрація на ЗНО - з 01 лютого до 05 березня 2021 р.
 основна сесія - з 21 травня до 15 червня 2021 р.
 додаткова сесія – з 29 червня до 16 липня 2021 р.

детальніше

У 2021 році діятимуть сертифікати ЗНО 2018–2021 років

   Сертифікати ЗНО з української мови і літератури 2018-2020 років можна буде використовувати для вступу на всі спеціальності.  Про це йдеться в Умовах прийому до закладів вищої освіти України у 2021 році, що затверджені Міністерством освіти і науки. 

Детальніше на Osvita.ua

Прапор україни

Актуально

Цікава інформація

Календар подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання