Layout

Cpanel

Чарівну силу має книга

З 16.03 по 20.03.2015 року з метою формування в учнів мотивації до читання, розвитку інформаційної культури гімназистів проводилась акція «Книга – морська глибина»,  в рамках якої були проведені заходи, що сприяли заохоченню гімназистів до читання художньої літератури.

У фойє гімназії були оформлені інформаційні стенди:

«Книги із золотої полиці»;

«Книги – ювіляри – 2015»;

«Живи, книго». Поради по збереженню і відновленню пошкоджених книг;

Галерея кращих читачів.

Гімназисти знайомилися з літературою, представленою на книжкових виставках, із циклу «Жанрове та тематичне розмаїття книжкового фонду».

З учнями 5-А класу (класний керівник Андросюк Л.Р.) проведена година спілкування «У читанні – сила!», в ході якої п’ятикласники  рекламували улюблені книги, брали участь у дискусії «З книгою чи комп’ютером у XXI столітті».

Презентацію книг у відеоформаті підготували учні 6-Б класу (класний керівник Петрук Г.М.). Учні готували відеороліки про улюблені книги. Цікаво і змістовно презентували книги учні Безноско Валерія, Гамера Олена і Дмиш Владислав.

Класний керівник 6-В класу Корнійчук О.В. провела конкурс «Кращий читач класу». Відповідно до умов конкурсу діти презентували свої «візитки», щоденники читача, улюблені книги, декламували уривки з поетичних творів.

До конкурсу оформлена виставка сучасної дитячої книги, учні розповідали цікаві факти про книгу, з історії книгодрукування. Переможці Гелета Дарина, Карпузова Дарина, Шалак Данило взяли участь у I (гімназійному) етапі конкурсу «Кращий читач гімназії 2015».

У рамках акції «Книга – морська глибина» започаткований проект «Хочу вам розповісти…». В рамках проекту учні 5-9 класів на стилізованих книжкових поличках презентували книги з власних бібліотек, гімназисти мали можливість познайомитись із книгами, які читають їх однолітки, обмінятись враженням про книги, взяти книги для читання.

DSC01837

DSC01870

DSC01891

DSC01923

DSC01935

DSC01945

DSC01927

Прапор україни

Актуально

Цікава інформація

Календар подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання