Layout

Cpanel

Переможець IV етапу Всеукраїнської олімпіади

   30 березня 2018 року відбулося підведення підсумків IV (заключного) етапу Всеукраїнської олімпіади з української мови та літератури.
   Інтелектуальна і креативна філологічна учнівська еліта з усіх куточків України з’їхалася цьогоріч до Вінниці. Олімпіада проходила у 2 тури: 27 березня - з української мови, 28 березня - з української літератури. Участь у ній взяли 154 учні 8-11 класів з 25 областей України. У складі команди Рівненської області вже другий рік поспіль була учениця нашої гімназії Анна Повх. І от Аня - знову переможець! Гімназистка виборола ІІІ місце.
    Захоплена українською мовою та літературою, працелюбна і наполеглива у досягненні поставлених цілей, вона вкотре продемонструвала і підтвердила власну мовну вправність, глибокі знання літератури, креатив. Якнайповніше розкрити свої інтелектуальні та творчі здібності Аня зуміла під час написання творчих робіт (як з мови, так і з літератури), вміння виконувати синтаксичний розбір речення, чітко та лаконічно відповідати на запитання, редагувати словосполуки, мовленнєві недоліки.
   Вітаємо одну з найуспішніших учениць гімназії, непересічну і яскраву Аню Повх, її батьків та вчителя української мови та літератури Світлану Іванівну Момотюк, багаторічний творчий тандем з якою допоміг якнайповніше розкрити інтелектуальні можливості та обдарованість.
   Бажаємо нових звершень та високих злетів на шляху формування молодої філологічної еліти України.
 
   Щасливі всі, залюблені у слово,
   Бо це скарбниця почуттів і знань,
   Щасливі ті, які завжди готові
   До чесних і захопливих змагань.
   Отож трудіться, вчіться, розквітайте,
   Сягайте словом серця і блакиті
   І неодмінно знов перемагайте,
   Бо мова в нас таки найкраща в світі.
(А.Тофан)



Прапор україни

Актуально

Цікава інформація

Календар подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання