Layout

Cpanel

Радимо прочитати

Рутківський В. Джури – характерники.

Денді Дейлі Мекол. Шалений пес.

 

 Рутківський В. Джури – характерники. Роман. 2-га книга трилогії «Джури». (Мал. М. Паленко). – К.: А-Ба-БА-ГА-Ла-Ма-Га, 2009. – 448 с.

Джури характерники

  «Джури-характерники» – друга книга захоплюючої  історичної трилогії провідного сучасного українського письменника Володимира Рутківського. У новому гостросюжетному романі читачі зустрінуться зі своїми улюбленими героями з попереднього роману «Джури козака Швайки» – юним характерником Саньком та його вірним другом Грициком. Хлопці підросли, змужніли і тепер нарівні з дорослими козаками беруть участь у військових виправах. У романі з’являється ще один відчайдушний герой –  маленький характерник Телесик зі своєю дитячою ватагою. А небезпека й надалі підстерігає на кожному кроці…

 


shalenyj pes

            На ранчо «Зоряний Порятунок Тварин» люблять проблемних коней; покинуті собаки стають тут героями-рятівниками, а бездомні коти – чудовими друзями. І саме тут люди, котрим ніде не вдалося прижитися, знаходять місце, де можуть бути          корисними.
       «Зоряний Порятунок Тварин» – популярна серія відомої американської письменниці Денді Дейлі Мекол, до якої увійшли чотири книжки – «Шалений Пес», «Утікач», «Дика Кішка», «Темна Конячка».   Пропонуємо   читачам український переклад однієї з них.

Мекол Д. Шалений пес// Д.Д. Мекол/ З англ.. пер. О._Ігнатишин. – Львів: Свічадо, 2012. – 208 с.
           Головний герой книжки 14-літній Веслі Вільямс, на прізвисько Шалений Пес. Він родом з Чикаго і понад усе хоче туди повернутися – як тільки його мама вийде з реабілітаційного центру. Наразі його закинуло на ранчо «Зоряний Порятунок Тварин», де єдиним другом нашого Веслі є собака Рекс. Проте чи зможе Рекс та інші врятовані собаки з притулку врятувати Веса, коли той захоче повернутися до старого життя? Коли злість заведе його надто далеко?...

 Про те чи зможе Рекс та інші врятовані собаки врятувати Веслі дізнаєтесь, коли прочитаєте книжку, яка рекомендована для дітей середнього та старшого шкільного віку, а також усім тим, хто любить тварин.

Прапор україни

Актуально

Цікава інформація

Календар подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання