Layout

Cpanel

Бібліотечний урок «Щоби знання хороші мати, треба підручник добре знати»

Підручники називають вірними супутниками людини. Сьогодні у століття інформаційних технологій, учні не можуть обійтися без підручників, тієї духовної цінності й інформації, яка міститься в кожному з них. Потреба працювати з підручником пов’язана з необхідністю підвищувати свій інтелектуальний рівень шляхом самостійного здобуття нових знань.

        Цілеспрямоване навчання учнів раціональних прийомів роботи з підручником відбувається на всіх етапах навчання: під час вивчення нового матеріалу на уроках, самостійної роботи учнів удома, на бібліотечних уроках.

Бібліотечний урок «Щоби знання хороші мати, треба підручник добре знати» проведений У Дубенській гімназії № 2 завідувачем бібліотеки Онищук М.М. з метою навчити учнів 5-х класів правильно використовувати навчальний матеріал у підручнику для засвоєння обов’язкового обсягу знань, вмінь, передбачених навчальними програмами.

Під час уроку учні дізналися про шлях підручника від глиняних дощечок до сучасних електронних підручників, навчилися самостійно працювати з підручником, використовуючи символи-орієнтири.

Проаналізувавши інформацію почуту на уроці гімназисти зробили висновок щодо проблемного питання до уроку «Чи вважаєте ви підручник джерелом знань, своїм товаришем і помічником?», що для навчання використовуватимуть як підручник так і інформацію з мережі Інтернет.

DSC01702 

DSC01705

 DSC01706

Прапор україни

Актуально

Цікава інформація

Календар подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання