Layout

Cpanel

Використання електронних підручників у освітньому процесі

   Управління освіти Дубенської міської ради надсилає до відома та врахування в роботі лист департаменту освіти і науки Рівненської обласної державної адміністрації від 07.09.2022 №вих-1986/22 та лист Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» від 30.08.2022 №22.1/10-1144 щодо можливості безоплатного доступу та використання електронних підручників.

Лист

Методичний навігатор для практичного застосування Системи "Єдина школа"

   Методичні рекомендації по роботі в Системі "Єдина школа" для завуча і класного керівника. Доступ до особистої сторінки користувача здійснюється за посиланням - https://manage.eschool-ua.com

   Методичні рекомендації по роботі в Системі "Єдина школа" для вчителя-предметникаДоступ до особистої сторінки користувача здійснюється за посиланнямhttps://journal.eschool-ua.com

   Методичні рекомендації по роботі в Системі "Єдина школа" для батьків та учнів (мобільна версія) (веб версія). Доступ учнів до електронного щоденника та онлайн уроків здійснюється за посиланням https://diary.eschool-ua.com 

Методичні рекомендації для організації дистанційного навчання

   Для організації дистанційного навчання у період карантину у МОН пропонують скористатися методичними рекомендаціями, поданими у листах МОН від 23.03.2020 № 1/9-173; від 16.04.2020 № 1/9-213; методичними рекомендаціями «Організація дистанційного навчання в школі».

Платформа МійКлас дозволяє оцінити учнів дистанційно

   Освітня платформа «МійКлас» надає можливість провести оцінювання навчальних досягнень школярів за європейською дистанційною технологією. Освітня система є прототипом освітньої платформи, що функціонує в Латвії.                                               Детальніше на Osvita.ua

Як оцінити учнів з фізкультури та праці

   Виставити учням підсумкові оцінки з фізкультури, трудового навчання та музики учителі можуть за результатами І семестру та з урахуванням оцінок, отриманих до 12 березня.

Детальніше на Osvita.ua

Дистанційне навчання у школах триватиме до 31 травня

   У зв’язку із продовженням загальнонаціонального карантину до 22 травня, навчальний рік у школах по всій країні завершиться дистанційно. Про це повідомляє прес-служба Міністерства освіти і науки.

Детальніше на Osvita.ua

Як провести оцінювання учнів, з якими немає зв’язку

   Якщо учень немає інших технологій для дистанційної освіти, то звичайний телефонний зв’язок може слугувати інструментом для взаємодії між учителем та учнем.

Детальніше на Osvita.ua

Як заповнити класний журнал

   У школах буде розроблений графік, за яким учителі після карантину зможуть заповнити класний журнал.  Про це розповіла в.о. міністра освіти і науки Любомира Мандзій.

Детальніше на Osvita.ua

Як провести дистанційне оцінювання учнів: рекомендації МОН

   У Міністерстві освіти і науки рекомендували школам провести підсумкове оцінювання навчальних досягнень учнів з використанням технологій дистанційного навчання.

Детальніше на Osvita.ua

Прапор україни

Актуально

Цікава інформація

Календар подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання