Layout

Cpanel

ЇЇ величність книга. Даруємо!

   В рамках тижня дитячої книги організовано акцію «Подаруй бібліотеці книгу».

Детальніше

Україна – єдина країна

   26 жовтня в рамках Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек, який проходив під гаслом «В нас єдина мета – Україна свята, нездоланна ніким і ніколи!» для учнів 6-А класу у бібліотеці ліцею проведено презентацію книг «Мужність і відвага крізь століття».

Детальніше

Акція інтелектуальної доброти

   Дарування книжок бібліотеці – гарна традиція користувачів бібліотечно-інформаційного центру Дубенської гімназії №2, завдячуючи яким фонд поповнюється науково-пізнавальною та художньою літературою.

Детальніше

Чому необхідно читати книги щодня?

   Читання – це не тільки прекрасний спосіб проведення дозвілля, а й відмінний інструмент для підтримки фізичного і психічного здоров’я. Переконати в цьому гімназистів ставили за мету організатори фотозони, приуроченої до Всеукраїнського Дня бібліотек. Вона не тільки естетично прикрасила  фойє гімназії, а й розкрила учням секрети бібліопередбачення.

Детальніше

Творча зустріч

   05 березня 2020 року відбулася зустріч учнів 5-6 класів із львівським письменником та сценаристом дитячих мультфільмів Тарасом Микитчаком.

Детальніше

Бібліотечний урок перетворюємо у гру

21 січня 2020 року в 5-А класі проведено бібліотечний урок «Що ти знаєш про книгу?» у формі гри. Теоретиками доведено, що під час гри її учасниками засвоюється 70% інформації.

Детальніше

Найкращий читaч гімназії-2019

   В рамках акції «Книга – морська глибина» у бібліотеці гімназії проведено І (відбірковий) етап Всеукраїнського конкурсу дитячого читання «Книгоманія – 2019» серед учнів 7-х класів. У конкурсі взяли участь 9 учасників, які розповідали про улюблені книги, свої читацькі вподобання і смаки.

Детальніше

Буктрейлер, буктюб – реклама книги по-новому

   Нещодавно для учнів 7-В класу проведено бібліотечний урок «Реклама книги по-новому» як засіб підвищення читацької активності учнів.

Детальніше

Кольорова феєрія

   У рамках Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек у бібліотеці гімназії проведені творчі години «Читаємо і малюємо».

Детальніше

Найкращий читач гімназії-2018

   22 березня 2018 року проходив І етап Всеукраїнського конкурсу дитячого читання  серед учнів 6-7 класів. У конкурсі взяли участь 9 учасників, які продемонстрували свою обізнаність і любов до літератури, розповіли про свій улюблений твір, довели, що обраний твір вартий того, щоб його знайти і прочитати.
   Переможцями конкурсу стали Бабич Катерина, учениця 6-А класу та Пахай Яна, учениця 7-А класу.  
Вітаємо переможців та учасників конкурсу!

Від книги – до здоров’я

   У рамках Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек, який проходив під гаслом «Шкільна бібліотека - за здоровий спосіб життя», у закладі проведено інформаційний огляд нової дитячої літератури «Книжкові смаколики».

Детальніше

Прапор україни

Актуально

Цікава інформація

Календар подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання