Layout

Cpanel

Мандруймо у дивосвіт Всесвіту

З раннього дитинства ми чуємо такі вислови: «сонце на небі», «місяць на небі», «зоряне небо». З небом ми пов’язуємо простір над нашими головами.

Тисячі років люди спостерігають за ним, намагаючись розібратися в його різномаїтті. Напевне, немає людини, яку б не вражала його витончена довершеність, його незбагненна краса і таємничість. Недаремно давні греки дали всьому зоряному Всесвіту назву космос, що означає – оздоба, прикраса. І в цьому немає нічого дивного! Свого часу М.Коперник висловився з захопленням: «… Бо що може бути чарівнішим від небосхилу, який вміщує у собі все прекрасне?».

data-encikloped-ya-kosmosu-500x500 Енциклопедія космосу.- Х.: Промінь, 2011. – 352 с.:іл..

Ця книжка допоможе читачам отримати уявлення про склад Усесвіту, дасть відповіді на питання про народження нашої галактики, планет, супутників, зірок тощо. Перед читачами постануть світові й українські науковці, завдяки дослідженням яких людство дізналося, що за світи навколо нас, як вони рухаються, як виникли небесні Світила, як утворено зірки, що було з ними в минулому й що станеться з ними в майбутньому.

Читаючи Енциклопедію ви збагатите свої знання і Всесвіт відкриє для вас свої таємниці.

Прапор україни

Актуально

Цікава інформація

Календар подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання